Programmaraad Sport Evenementen

LIFESAVING WEDSTRIJDEN

NK Lifesaving Teams

rbn-admin, · Categorieën: Uitslagen

Na een spannende dag gisteren met de aspiranten CDE was het vandaag de dag voor ruim 160 ABM sporters uit 11 Reddingsbrigades de dag voor het NK Lifesaving Teams bij de jubilerende vereniging Gouda. Buiten was het slecht weer, binnen was het ‘zwembad’ warm, waar de wedstrijd en goed verloop had, en we om half vier met de prijsuitreiking konden beginnen.
De medailles werden aan de winnaars overhandigd, en konden we terugkijken op een geslaagd NK Lifesaving Teams. Dank aan de jubilerende vereniging voor alle vrijwilligers en medewerkers om het evenement mogelijk te maken, en de officials voor de beoordelingen.
Op naar het volgende evenement, op zondag 07 november het NK Pool CDE in Gouda, zie voor info de website rednedlifesavingsport.nl.

Kijk hier voor de uitslagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*