Programmaraad Sport Evenementen

LIFESAVING WEDSTRIJDEN

NK Ocean CDE – Reeuwijkse Plassen Reeuwijk

rbn-admin, · Categorieën: Uitslagen

Eindelijk na 1 ½ jaar was het zover dat we een wedstrijd buiten konden organiseren en wel het NK Ocean CDE op de Reeuwijkse Plassen in samenwerking met de RB Gouda. De RB Gouda viert dit jaar hun 100-jarig bestaan, en we komen daar later dit jaar nog twee keer voor een ander NK in het Groenhovenbad terug.

Het was een schitterende dag, waarbij de CDE sporters/sters konden laten zien hoe het stond met de conditie en techniek bij de Ocean onderdelen. In het totaal deden er 60 sporters van de brigades Gouda, Echt, Vlissingen, Rosmalen, Dordrecht, Zevenaar en Amersfoort mee. Het was een supergezellige dag, als vanouds. In de ochtend was de Beachflags aan de beurt, en in de middag toen de zon doorkwam, werden de wateronderdelen uitgevoerd. Bij alle onderdelen vond er een strijd plaats voor de medailles, welke op verschillende manieren werden beslist.

Na 7 uur wedstrijd werden de medailles uitgereikt aan de winnaars, en konden we als sporters, trainers, officials, toeschouwers en organisatie (RB Gouda en RedNed) terugkijken op een zeer geslaagde dag. Op naar het NK LifesavingTeams op 02 en 03 oktober en NK Pool CDE op 7 november in het Groenhovenbad in Gouda.

Dank aan iedereen voor de geslaagde dag, en hopelijk kunnen we dit in het zwembad voortzetten met de NK’s.

Sportieve groet, Wim de Klerk
PRG Sportevenementen van Reddingsbrigade Nederland

Klik hier voor de individuele uitslagen en hier voor de team uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*