Programmaraad Sport Evenementen

LIFESAVING WEDSTRIJDEN

Besluitvorming NK Ocean BAM 2021

rbn-admin, · Categorie├źn: Geen categorie

Donderdag 10 juni heeft de Programmaraad Sportevenementen de Sportraad (incl Atleten Platform) achtereenvolgens overleg gehad inzake het wel of niet doorgaan van het NK Ocean 2021 in IJmuiden.
Alle zaken van de overheid inzake de Corona regels, de beperkte ruimte die komt voor evenementen en de verplichte controle vooraf heeft geleid tot het besluit om het NK Ocean op 10/11 juli 2021 NIET door te laten gaan.
Het is jammer dat we dit besluit zo moesten nemen, maar willen wel gaan voor een waardig NK wat voor alle sporters vanaf 15 jaar mogelijk is.
We begrijpen de wensen van de sporters, en willen daar in tegemoet komen door een NK Ocean te organiseren of in het weekend van 28/29 augustus, dan wel in het weekend van 11/12 september (1e weekend van September is de Formule 1 op circuit van Zandvoort). We weten dat het 2e weekend van september ook het EK in Spanje is gepland en willen daarom eerst inzetten op het laatste weekend van augustus.
De besprekingen met de vergunning verstrekker, gemeente Velsen en de lokale RB IJmuiden gaan de komende week in gang worden gezet.
Zodra we de definitieve datum en de opzet hebben, komen we via dit medium weer op de lijn.

Namens de PRG Sportevenementen en de Sportraad,
Wim de Klerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*