Programmaraad Sport Evenementen

LIFESAVING WEDSTRIJDEN

Innovatie voor Lifesavingsport

rbn-admin, · Categorieën: Geen categorie

Hoe kunnen we het aanbod van reddingsbrigades sportiever maken?Wat zou je graag anders zien op het gebied van de lifesavingsport?

Voor mijn deeltijd master Sport- en Beweeginnovatie wil ik een innovatie ontwikkelen waarmee de lifesavingsport een integraal onderdeel van het aanbod van reddingsbrigades wordt. Dit is het ideaalbeeld. Welke stappen zijn nodig om daar te komen? Hiervoor wil ik zo veel mogelijk ideeën verzamelen vanuit verschillende doelgroepen en sectoren. Het maakt hierbij dus niet uit of je de lifesavingsport beoefent, of dat je aan boogschieten, suppen of welke andere sport dan ook doet. Alle ideeën zijn welkom! 

Welke ideeën komen bij jou op als je bovenstaande vragen leest? Ik daag jou uit om zo creatief en gek mogelijk na te denken en jouw idee(ën) via deze link (https://nl.surveymonkey.com/r/2K7GVXB) in te sturen door een tekening te maken, een idee uit te typen, een gesproken tekst op te nemen en te verzenden of door jouw idee(ën) toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Meer informatie over deze innovatie kun je lezen via deze link (https://www.reddingsbrigade.nl/wij/wat-wij-doen/lifesavingsport/innovatie-voor-lifesavingsport/).

Nathalie van Hillo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*