Programmaraad Sport Evenementen

LIFESAVING WEDSTRIJDEN

Mening over ervaring met lifesavingsport van reddingsbrigadeleden

rbn-admin, · Categorieën: Diverse

Mijn naam is Nathalie van Hillo.
In september 2020 ben ik begonnen met de master Sport- en Beweeginnovatie, waarbij Reddingsbrigade Nederland mijn opdrachtgever is. Ook tijdens mijn studie houd ik me bezig met hoe de lifesavingsport in Nederland verder ontwikkeld kan worden.

Voor mijn onderzoek wil ik een beter inzicht krijgen in de wensen en behoeften van reddingsbrigadeleden rondom de lifesavingsport. Ik ben geïnteresseerd in de mening over de lifesavingsport en de ervaringen met de lifesavingsport van reddingsbrigadeleden. Het maakt hierbij niet uit of je de lifesavingsport wel of niet (meer) beoefent. Ik neem graag van iedereen zijn of haar mening en ervaringen mee.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten en kan tot en met 18 december 2020 via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/WJ9PK59

Delen binnen (groepen van) de eigen reddingsbrigade wordt gewaardeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*