Programmaraad Sport Evenementen

LIFESAVING WEDSTRIJDEN

NK Ocean CDE en ABM afgelast

rbn-admin, · Categorieën: Geen categorie

Beste sporters,
Beste trainers,

Dit jaar geeft het Corona-virus met al z’n beperkingen tot op heden niet echt de ruimte om wedstrijden te organiseren. De regering op advies van het RIVM heeft evenementen/wedstrijden verboden tot 1 september. We waren voornemens om in september het NK Ocean ABM en CDE te organiseren.

Echter met de huidige reeks aan beperkingen (afstand, schoonmaken, sanitair etc) en de moeilijkheid voor velen om te trainen, heeft de Programmaraad Sportevenementen unaniem besloten om voor 2020 geen NK’s Ocean te gaan organiseren. Diverse opties zijn bekeken, maar met de nu geldende restricties lukt het echt niet.

Het is jammer, maar de volgende NK Ocean zullen plaatsvinden in 2021, met ABM half juli en CDE in begin September.

We gaan alles bekijken voor het NK Pool voor november dit jaar, met de CDE in Gouda en de ABM in Eindhoven. Het is nog ver weg in de tijd, maar de voorbereidingen gaan beginnen (eerste vragen uit buitenland zijn er al). Zo zal er een inventarisatie-mail voor deelname aan de OrangeCup de komende week worden verzonden. Verder zijn we in nauw contact met KNZB en het zwemstadion De Tongelreep om alle opties door te werken, alles binnen de geldende richtlijnen van regering en het RIVM.

Voor zover de informatie die er nu is, zodra er meer nieuws is, komen we als Programmaraad Sportevenementen weer op de lijn.

Met sportieve groet namens het team,

Wim de Klerk
PRGM Sportevenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*