NK Lifesaving Teams 2016

rbn-admin, · Categorieën: Uitslagen

2 en 3 April werd bij de 50 jarig jubilerende brigade Erica het NK Lifesaving Teams gehouden.

20160402_132421

Zaterdag 2 april waren de kleintjes aan de beurt. Er was een mooie strijd in voor het eerst deelnemende jongste E categorie (7 en 8 jarige)
de D en de C categorie. Aan het eind van de dag werden de volgende kampioenen gehuldigd:

E gemengd:  Echt
D jongens:    Rosmalen

D meisjes:    Heythuysen
D gemend:   Staphorst
C jongens:    Echt
C meisjes:    Gouda

Zondag 3 april stond in het teken van het grote geweld. De B, A en M categorieën kwamen om met elkaar de sportieve strijd aan te gaan.
Na een mooie wedstrijd werd aan het eind van de dag de kampioenen gehuldigd door Maarten Jilissen (wethouder van Sport van de gemeente Cuijk), Paul Verhoeven (voorzitter Reddingsbrigade Erica) en natuurlijk onze eigen Jolanda van Dalen. De hoogste plaatsen op het podium waren voor:

B jongens:    Heythuysen20160403_122329
B meisjes:    Gouda
A heren:       Echt
A dames:     Dordrecht
M heren:      Echt
M dames:     Echt